- Obdržená poděkování 1
Diskuze o chovu
Derby Nymburk 2020
- chocholousmartin
- Autor tématu
- Administrátor
Less
Více
4 roků 7 měsíců zpět #1962
od chocholousmartin
Derby Nymburk 2020 vytvořil uživatel chocholousmartin
Vážení kolegové.Vzhledem k probíhající epidemii coronaviru a opatřením, která ji provázejí, není v možnostech pořadatele zaručit, že tradiční "Derby drobných exotů" - Nymburk 2020, proběhne v původním termínu - 13.06.2020. I když situace se snad začíná uklidňovat a je vyšší pravděpodobnost ukončení nouzového stavu koncem května, garantovat původní termín možné opravdu není.Proto Milan Justel zajistil náhradní termín - 11.07.2020, tedy měsíc po termínu původním. Pokud by nebylo možné realizovat výstavu v termínu původním, šlo by to v náhradním.Prosíme Vás proto o sdělení, zda budete ochotni, v případě nutnosti, akceptovat náhradní termín 11.07.2020. Uvidíme jak se bude situace dále vyvíjet. Předem děkuji za vyjádření.
Chocholouš Martin
Chocholouš Martin
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
4 roků 7 měsíců zpět #1963
od vitmichal
Odpověděl vitmichal pro téma Derby Nymburk 2020
Zdravím kolegové.
Za sebe - s termíny nemám problém. Letos budu mít problém s tím, co na Derby dát. Ptáky nemám přepeřené, sezónu jsem začal okolo 20. ledna. Ale přijedu rád, ať je to v červnu nebo v červenci. MV
Za sebe - s termíny nemám problém. Letos budu mít problém s tím, co na Derby dát. Ptáky nemám přepeřené, sezónu jsem začal okolo 20. ledna. Ale přijedu rád, ať je to v červnu nebo v červenci. MV
- vladimir.jaros
- Administrátor
- Lepší už to nebude
4 roků 7 měsíců zpět #1964
od vladimir.jaros
Odpověděl vladimir.jaros pro téma Derby Nymburk 2020
Kamarádi,
teprve včera schválila vláda nějaký plán přechodu do normálu. Podle něj by snad mohlo být Derby v řádném termínu - bez veřejnosti (50ks), ale je potřeba vyčkat. Rozhodnutí zda v termínu, nebo náhradním termínu nebo o zrušení padne asi až koncem května.
Jde o to, že situace se může velmi rychle změnit a odvolávat odvolané přinese jenom zmatek.
Vyčkejte a doufejme, že vše proběhne řádně, tedy asi bez zahraniční účasti, s minimem posuzovatelů a asi bez veřejnosti, v řádném termínu.
V
teprve včera schválila vláda nějaký plán přechodu do normálu. Podle něj by snad mohlo být Derby v řádném termínu - bez veřejnosti (50ks), ale je potřeba vyčkat. Rozhodnutí zda v termínu, nebo náhradním termínu nebo o zrušení padne asi až koncem května.
Jde o to, že situace se může velmi rychle změnit a odvolávat odvolané přinese jenom zmatek.
Vyčkejte a doufejme, že vše proběhne řádně, tedy asi bez zahraniční účasti, s minimem posuzovatelů a asi bez veřejnosti, v řádném termínu.
V
- limpouchvojtech
- Banovaný - zakázaný
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
4 roků 6 měsíců zpět #1969
od limpouchvojtech
Odpověděl limpouchvojtech pro téma Derby Nymburk 2020
- Zdravím všechny klubový kolegy,já doufám,že derby bude a moc se na něj těším a je mi jedno v jakým termínu se derby uskuteční hlavně aby bylo a my jsme se ve zdraví mohli sejít a popovídat. ☺????????
- veselkaroman
- Nový člen
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
4 roků 6 měsíců zpět #1972
od veselkaroman
Odpověděl veselkaroman pro téma Derby Nymburk 2020
Zdravím, kolegové a kamarádi,
akceptuji oba možné termíny. Pokusím se přihlásit do výstavy co nejvíce ptactva. Těším se na derby, na viděnou.
Roman Veselka
akceptuji oba možné termíny. Pokusím se přihlásit do výstavy co nejvíce ptactva. Těším se na derby, na viděnou.
Roman Veselka
- chocholousmartin
- Autor tématu
- Administrátor
Less
Více
- Obdržená poděkování 1
4 roků 6 měsíců zpět #1979
od chocholousmartin
Odpověděl chocholousmartin pro téma Derby Nymburk 2020
Zdravím kolegové,
Dle posledních informací, které mám, se Derby bude konat v řádném termínu tedy 13.6.2020. Věřím, že tuto výstavu podpoříte svou účastí.
Jinak bude opět probíhat soutěž o Prezidentský pohár mezi AG.
Těším se naviděnou.
M.CH.
Dle posledních informací, které mám, se Derby bude konat v řádném termínu tedy 13.6.2020. Věřím, že tuto výstavu podpoříte svou účastí.
Jinak bude opět probíhat soutěž o Prezidentský pohár mezi AG.
Těším se naviděnou.
M.CH.
Vygenerováno za 0.441 sekund