- Obdržená poděkování 0
Diskuze o chovu
Odumírání zárodku ve vejci
- Anonym
- Autor tématu
- Návštěvník
8 roků 9 měsíců zpět #1277
od Anonym
Odumírání zárodku ve vejci vytvořil uživatel Anonym
Zdravím všechny kolegy klubu. Měl bych na Vás všechny otázku, zdali s tím někdo má či nemá zkušenost. Ze začátku sezony šlo z většiny tak jak mělo. Oplozená vajíčka se líhla tak jak měla v intervalu 14 dní od nasednutí. Od začátku února ale pozoruji u více páru něco pro mě zatím neobvyklého. Embria se vyvíjí do 10 dne, potom ale 1-3 odumře. U prvních snůšek se mi tohle nestávalo ale zajímavé je, že se tohle začalo dít u více páru. Vlhkost v chovném prostředí mám 50%. Děkuji za Vaše příspěvky a rady.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- Tomáš Petržela
- Nový člen
Less
Více
8 roků 9 měsíců zpět #1278
od Tomáš Petržela
Odpověděl Tomáš Petržela pro téma Odumírání zárodku ve vejci
Nenapsalo se mi tam jméno ikdyž jsem byl přihlášen Tomáš Petržela
8 roků 9 měsíců zpět #1279
od Makovický
Odpověděl Makovický pro téma Odumírání zárodku ve vejci
Dobrý večer!
Môže to byť spôsobené radom rôznych problémov. Je to tiež často spôsobená nedostatkom jódu, ktorého stačí len veľmi málo ale jeho úplný nedostatok má zásadný význam pre životaschopnosť.
V.M.
Môže to byť spôsobené radom rôznych problémov. Je to tiež často spôsobená nedostatkom jódu, ktorého stačí len veľmi málo ale jeho úplný nedostatok má zásadný význam pre životaschopnosť.
V.M.
- chocholousmartin
- Administrátor
Less
Více
- Obdržená poděkování 1
8 roků 9 měsíců zpět #1281
od chocholousmartin
Odpověděl chocholousmartin pro téma Odumírání zárodku ve vejci
Zdravím Tomáši,
nevím jestli ti dokáže přesně na tohle někdo odpovědět. Je to vždy souhra více věcí dohromady.
Určitě si ale napsal hodně málo informací k tomu. Samotná vlhkost vzduchu nemá vliv na správný vývoj zárodků ( ne že vubec, ale jen 1 činitel) Nenapsa si čím ptáci krmíš a jaké vitamínové a jiné doplňky dostávají? Nechci aby to vyznělo jako nic neříkající fráze....
Ono co jim stačí v počátku sezóny, nemusí stačit v dalším průběhu a také většinou nestačí.
M.CH.
nevím jestli ti dokáže přesně na tohle někdo odpovědět. Je to vždy souhra více věcí dohromady.
Určitě si ale napsal hodně málo informací k tomu. Samotná vlhkost vzduchu nemá vliv na správný vývoj zárodků ( ne že vubec, ale jen 1 činitel) Nenapsa si čím ptáci krmíš a jaké vitamínové a jiné doplňky dostávají? Nechci aby to vyznělo jako nic neříkající fráze....
Ono co jim stačí v počátku sezóny, nemusí stačit v dalším průběhu a také většinou nestačí.
M.CH.
- simanjozef
- Administrátor
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 9 měsíců zpět #1284
od simanjozef
Odpověděl simanjozef pro téma Odumírání zárodku ve vejci
Dobrý večer.
Je tu ešte jedna možnosť. Blíži sa koniec hniezdiacej sezóny, vtáky cítia, že sa blíži preperovanie. Môžu horšie sedieť na znáške a tým môžu niektoré vajcia zachladnúť.
Možností je veľmi veľa, ale informácií ste ponúkol málo....
JS
Je tu ešte jedna možnosť. Blíži sa koniec hniezdiacej sezóny, vtáky cítia, že sa blíži preperovanie. Môžu horšie sedieť na znáške a tým môžu niektoré vajcia zachladnúť.
Možností je veľmi veľa, ale informácií ste ponúkol málo....
JS
Vygenerováno za 0.420 sekund