- Obdržená poděkování 0
Diskuze o chovu
Rada
- Anonym
- Autor tématu
- Návštěvník
6 roků 4 měsíců zpět #1800
od Anonym
Rada vytvořil uživatel Anonym
Zdravím kolegové, potřebuju poradit,je na fotce, kterou jsem dávám proso a jaké? Zemědělec mě nabízí toto proso v late stavu.Vloni měl klasický proso a letos toto.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- limpouchvojtech
- Banovaný - zakázaný
Less
Více
6 roků 4 měsíců zpět #1801
od limpouchvojtech
Odpověděl limpouchvojtech pro téma Rada
Anonym jsem já Vojta Limpoch
6 roků 4 měsíců zpět #1802
od Makovický
Dobrý deň!
Myslím si, že záleží na tom koľko máte priestoru v mrazničke na uskladnenie prosa v mliečnej zrelosti a cene po akej Vám ich predajca ponúka. Je dôležité ho čím skôr uskladniť v mrazničke aby sa nevysušilo. Kvetenstvo prosa je lata, ktoré je tvorené hlavnou osou a z nej vyrastajúcich bočných vetvičiek.
V.M.
Myslím si, že záleží na tom koľko máte priestoru v mrazničke na uskladnenie prosa v mliečnej zrelosti a cene po akej Vám ich predajca ponúka. Je dôležité ho čím skôr uskladniť v mrazničke aby sa nevysušilo. Kvetenstvo prosa je lata, ktoré je tvorené hlavnou osou a z nej vyrastajúcich bočných vetvičiek.
V.M.
6 roků 4 měsíců zpět - 6 roků 4 měsíců zpět #1803
od vitmichal
Ahoj Vojto.
Ty ses nám chtěl schovat do "anonymity". Klasické proso to rozhodně není, ale ke krmení to vypadá docela dobře. Musel bych to vidět, abych se alespoň vzdáleně pokusil odhadnout, co to je. Zatím. M.
Ty ses nám chtěl schovat do "anonymity". Klasické proso to rozhodně není, ale ke krmení to vypadá docela dobře. Musel bych to vidět, abych se alespoň vzdáleně pokusil odhadnout, co to je. Zatím. M.
Poslední změna: 6 roků 4 měsíců zpět uživatelem vitmichal.
6 roků 4 měsíců zpět #1804
od vitmichal
Dobrý den pane Makovický.
Místa v mrazáku mám dost, cenu bych až tak řesit nemusel, ale na obvyklých místech letos proso není, nebo silně přischlo. Takže sice asi ušetřím, ale mrazák bude prázdný i nadále. Snad se mi podaří příští rok nějaké vypěstovat. M. Vít
Místa v mrazáku mám dost, cenu bych až tak řesit nemusel, ale na obvyklých místech letos proso není, nebo silně přischlo. Takže sice asi ušetřím, ale mrazák bude prázdný i nadále. Snad se mi podaří příští rok nějaké vypěstovat. M. Vít
- dvorakjiri
- Prémiový člen
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
6 roků 3 měsíců zpět - 6 roků 3 měsíců zpět #1806
od dvorakjiri
Odpověděl dvorakjiri pro téma Rada
zdravim
ja zamražoval i travy ze zahrady dys nebylo proso, čirok od souseda, pšenici, proste co bylo
ja zamražoval i travy ze zahrady dys nebylo proso, čirok od souseda, pšenici, proste co bylo
Poslední změna: 6 roků 3 měsíců zpět uživatelem dvorakjiri.
Vygenerováno za 0.506 sekund